Discutie pe oituz.ro - PT CEI IMPATIMITI DE MOTOCICLETE SAU CE INSEAMNA 2 ROTI
pagina principalaPT CEI IMPATIMITI DE MOTOCICLETE SAU CE INSEAMNA 2 ROTI - moderator: cata_rider21 cata_rider21
cata_rider21
data post: 23 Feb 2008 13:13
Pt cei impatimiti de motoare sau pt cei ce stiu ce inseamna 2 roti, vreau sa va spun ca eu sunt unul dintre acestia,cateva prezentari despre mine si motoarele mele:
virusul l-am preluat de la tatal meu care a avut 2 motociclete mz es din alea vechi din timpul razboiului. eu momentan am un mz etz clasa 250 cc din 90 e sa zicem offroad, pe acolo l-as putea clasifica, si un yamaha dragstar xvs650 cc 52hp. Si o honda vfx 500cc dar l-am lasat cand am vazut ce inseamna viteza si ce poate motorul. si prin cate am trecut si am scapat ca prin urechea acului.
eu vreau sa organizez in vara aceasta prin iunie sa facem cum multi fac prin tara intruniri ale motociclistilor, impreuna cu gruparea Bikers onesti un mars al oituzului, nu doar motociclete, ce inseamna 2 roti cu motor. pot sa se alature. acum eu cam asta as vrea,astept opinii din partea voastra daca este cineva doritor
"Never ride faster than your angel can fly" (born to be freee"
adrian.vacaru
data post: 23 Feb 2008 14:41
Obligatoriu pe 2 roti, actionate de motor presupun... nu??
Buna initiativa... eu sunt paralel cu motoarele, prea mult spus paralel pt ca nu mergem in acelasi sens. Adica nu am nici o treaba cu motoarele. totusi trebuie sa recunosc ca m-a impresionat mult reuniunile lor prin Herastrau. Nu mergeam cu intentie... dar accidental la mica plimbare prin parc nu aveam cum sa nu aud/dau de ei.
Pt Oituz ar fi bine sa se intample... daca vrei putem initia o campanie pe oituz.ro. Numai ca iti cerem lucruri concrete.
Cum ar fi: Cine organizeaza, cat de amplu este evenimentul si cati consideri ca vor participa si o pagina pe oituz.ro in care sa se descrie evenimentul. In functie de aceste lucruri am dori si o precizare destul de importanta. Adica... daca evenimentul are proportii mai mare de 5participanti pe 2 roti si motor, cred ca va trebui anuntzata administratia locala Oituz. Asta ca sa nu visam si sa ne incurcam timpul cu sperante ca s-ar putea sa se faca ceva.
Este o idee buna, iar din partea noastra ai tot sprijinul...
"Viata-i complexa si are multe aspecte" - Filantropica
email: adrian.vacaru@oituz.ro locatie: Onesti, "near Oituz"
cata_rider21
data post: 24 Feb 2008 18:00
Deci mie imi e indiferent daca se organizeaza sau nu doar vroiam impreuna cu gruparea noastra de motoare din onesti suntem in jur de 25 numai din onesti, si cu autoritatile nu ar fii problema, asa ca noi aveam un scop informativ si educativ pt cei care nu stiu cat de important este echipamenul de protectie, deci nu o sa fie doar un simplutur al oituzului.
si nu visam cu ochii inchisi pt noi chiar se intampla asta in fiecare vara 
multa bafta
BcRich
data post: 24 Feb 2008 19:43
We are fighting with power and steel
Fighting for metal metal thats real
Brothers of metal will always be there
Standing together with hands in the air
Let us drink to the power drink to the sound
Thunder and metal are shaking the ground
Drink to your brothers who are never to fall
Were all brothers of metal here in the hall
War against Rohan! A new power is rissing( BcRich guitar, this guitar makes the metal to be alive"
Bcrichwarlockplatinum@yahoo.com: A new power is rissing bcrichwarlockplatinum@yahoo.com: mail
BcRich
data post: 24 Feb 2008 19:47
Brothers I am calling from the valley of the kings
with nothing to atone
A dark march lies ahead, together we will ride like
thunder from the sky
OUR father was a wolf
I`m a kinsman of the slain
Sworn to rise again
I will bring salvation, punishment and pain
The hammer of hate is our faith
Power and dominion are taken by the will
By divine right hail and kill
Hail, Hail, Hail and Kill, Hail and Kill
Hail, Hail, Hail and Kill, Hail and Kill
War against Rohan! A new power is rissing( BcRich guitar, this guitar makes the metal to be alive"
Bcrichwarlockplatinum@yahoo.com: A new power is rissing bcrichwarlockplatinum@yahoo.com: mail
cata_rider21
data post: 25 Feb 2008 00:19
despre ce vreau si intentionez sa organizez, va fii o intalnire a tuturor motociclistilor, scuteristilor din onesti si oituz. o campanie informativa despre cum ar trebuii sa mergem cu motorul, si despre cel mai important lucru, echipamentul de protectie.cu toate ca pt achizitionarea unui echipament e foarte costisitor dar o casca de protectie va poate salva viata (multi zic la ce mai trebuie si asa ceva)am vazut si am trecut ca prin urechile acului consecinte pe care le poate avea viteza.
hai sa nu va mai plictisesc cu toate detaliile astea, campania va avea scop educativ si informativ, sfarsindu-se cu un mars al oituzului pe 2 roti. dupa cum am fost informati de administratorul site-ului domnul Adrian pt care toata stima si respectul; aceasta campanie va fii mediatizata sa speram toate aceste evenimente vor avea loc in perioada mai* iunie dar oricum va v-om tine la curent cu orice noutate.
deci tineri care aveti un motor sub voi si 2 roti alatura-va:))
BcRich
data post: 25 Feb 2008 14:22
Un festival Motor Rock fest Bacau, Metal camp
, cu scena si formatii si motoare hehe
cata_rider21
data post: 27 Feb 2008 14:04
bcrich chiar un festival moto nu se merita sa faci pt ca nu sunt locuri si spatii amenajate pt asa ceva si chiar pt Oituz nu ar da bine vorba lui Cristi, Oituzul e un sat linistit cu oameni la fel de linistiti :))
cred ca o sa fie o actiune de impartire a fluturasilor si de importanta folosirii echipamentului de protectie.(casca) si pt cei ce stiu ce inseamna 2 roti tot respectul, 
adrian.vacaru
data post: 27 Feb 2008 14:08
Cred ca este o alegere foarte buna!
Se pliaza pe nevoile localnicilor si poate area un rasunet cu atat mai mare.
Sper ca toti veti purta ce promovati...
casti...etc si echipamente de protectie.
Institutii locale precum scoli, primarie si politie cred ca trebuiesc angrenate in aceasta actiune.
parerea mea
"Viata-i complexa si are multe aspecte" - Filantropica
email: adrian.vacaru@oituz.ro locatie: Onesti, "near Oituz"
cata_rider21
data post: 28 Feb 2008 14:20
nu stiu exact daca reusim sa schimbam ceva in mai bine, dar cred ca o sa aiba un anumit impact. pacat ca nu reusim sa prezentam anumite materiale importanta costumului de protectie, ok pana atunci asfalt uscat si drum fara peripetii